ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

01

Πάνω από 40 χρόνια
πλάθουμε την
παράδοση

Για περισσότερο από 40 χρόνια η “Ελληνικός Φούρνος” προσφέρει στους πελάτες σας προϊόντα υψηλής ποιότητας κατακτώντας εξέχουσα θέση στην προτίμησή τους.

Σήμερα, χάρη σε σας, τα προϊόντα μας δίνουν νοστιμιά στην καθημερινή ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων, δυναμώνοντας ταυτόχρονα τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. Η σχέση αυτή είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον και το κέρδος θα είναι κοινό για όλους μας.

02

Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στην φράση “Με μεράκι, σεβασμό και συνέπεια παράγουμε ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας”. Γι’ αυτό λοιπόν η “Ελληνικός Φούρνος” έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000 & ISO 9001:2008 διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων της και επιτυγχάνοντας τη μέγιστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Συνδιάζοντας την υψηλή τεχνολογία με τις πατροπαράδοτες συνταγές, η “Ελληνικός Φούρνος” είναι η σύγχρονη, δυναμική επιχείρηση που εγγυάται ασυναγώνιστη ποιότητα προϊόντων για τους πελάτες σας και υψηλά κέρδη για τους συνεργάτες της. Εσάς!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

03

Αυθεντικές Πρώτες Ύλες

Στις συνταγές μας χρησιμοποιούμε πάντοτε αυθεντικές πρώτες ύλες. Αυτό σημαίνει ότι η φέτα που χρησιμοποιούμε είναι Π.Ο.Π., το ίδιο συμβαίνει και για το κασέρι, δηλαδή είναι και τα δύο προϊόντα προέλευσης πρόβειου γάλακτος.

Το Φιλαδέλφεια είναι το αυθεντικό της KRAFT.

Το βούτυρο γάλακτος που χρησιμοποιούμε είναι 99, 8% περιεκτικότητας γάλακτος, γαλλικής προελεύσεως. Γενικώς χρησιμοποιούμε τις πρώτες ύλες που αναφέρουμε και για το λόγο αυτό τα προϊόντα μας είναι τόσο γευστικά και ασφαλή προς κατανάλωση.

Συνεργάτες μας

ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

04

Η γεύση της
πρωτοπορίας

Οι γεύσεις και η ποιότητα της “Ελληνικός Φούρνος” αγκαλιάζουν κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ένα ευρύ δίκτυο διανομής φτάνει σε κάθε αντιπρόσωπο και κάθε συνεργάτη της εταιρείας ώστε να εξασφαλίζει την καθημερινή απόλαυση την προϊόντων της από τα εκατομμύρια πελάτες της.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας αναπτύσσεται δυναμικά καθιερώνοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε διεθνές επίπεδο.

Η γεύση της πρωτοπορείας εξαπλώνεται.