ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

01

Κοντά 50 χρόνια συνδυάζουμε την παράδοση και την καινοτομία

Όλα άρχισαν από ένα μικρό εργαστήρι, στο οποίο ξεκινήσαμε να δημιουργούμε προϊόντα και γεύσεις με υλικά του τόπου μας. Έμπνευσή μας οι παραδοσιακές γεύσεις από την Πελοπόννησο. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, τα προϊόντα αυτά αγαπήθηκαν πολύ και έτσι από το εργαστήρι εκείνο εξελιχθήκαμε σε μια υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα, όπου παράγουμε παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις από όλη την Ελλάδα. Όσο κι αν μεγαλώσαμε όμως, ποτέ δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας και τις αρχές με τις οποίες ξεκινήσαμε: αγάπη στην Παράδοση, καθημερινή Αφοσίωση, πάθος για Δημιουργία και Καινοτομία, εμμονή στην Ποιότητα.


Σήμερα, στην «Ελληνικός Φούρνος» έχουμε καταφέρει να είμαστε μια εταιρεία-ηγέτης στο χώρο του food service, δημιουργώντας προϊόντα που καθημερινά προσφέρουν νοστιμιά όλες τις ώρας της ημέρας, στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.


Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε για εσάς και τους πελάτες σας τις καλύτερες επιλογές, που εγγυώνται την επιτυχία σας και θα δυναμώνουν τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας.

02

Στην ποιότητα δεν κάνουμε συμβιβασμούς

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στη φράση: “Με μεράκι, σεβασμό και συνέπεια παράγουμε ασφαλή και γευστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας ”. Έτσι, στην “Ελληνικός Φούρνος” εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και έχουμε πιστοποιηθεί κατά τα πρότυπα HACCP ( ISO 22000) & ISO 9001:2008, για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και τη συνολική λειτουργία μας.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία με τις πατροπαράδοτες συνταγές, στην “Ελληνικός Φούρνος” έχουμε καταφέρει να διακριθούμε με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για προϊόντα μας από το International Taste Institute.

Μια τέτοια διάκριση μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη και ενισχύει τη δέσμευσή μας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και υπέροχης γεύσης.

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

03

Αυθεντικές Πρώτες Ύλες

Όλα τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από εξαιρετικές και αγνές πρώτες ύλες, ολόφρεσκα λαχανικά, επώνυμα και ΠΟΠ προϊόντα, για υψηλή ποιότητα και αξεπέραστη νοστιμιά.

Επιλέγουμε πάντοτε αυθεντικές πρώτες ύλες, όπως για παράδειγμα φέτα και κασέρι Π.Ο.Π. από πρόβειο γάλα, βούτυρο γάλακτος με 99, 8% περιεκτικότητα γάλακτος, γαλλικής προελεύσεως, τυρί κρέμα Philadelphia της Kraft, αλλαντικά ΝΙΚΑΣ και Θράκης Γεύσεις.

Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να υποδέχονται κάθε μέρα τους δικούς τους πελάτες σίγουροι ότι θα τους προσφέρουν τις πιο ποιοτικές και νόστιμες επιλογές.

Συνεργάτες μας

ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

04

Εξέλιξη

Εξελισσόμαστε και επεκτεινόμαστε

Στην “Ελληνικός Φούρνος”, οι γεύσεις μας αγκαλιάζουν κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ένα ευρύ δίκτυο διανομής φτάνει σε κάθε αντιπρόσωπο και κάθε συνεργάτη μας, ώστε να εξασφαλίζει την καθημερινή απόλαυση την προϊόντων μας σε χιλιάδες πελάτες μας και τα εκατομμύρια καταναλωτών τους.

Η εξαγωγική δραστηριότητά μας αναπτύσσεται δυναμικά, καθιερώνοντας τα προϊόντα μας σε διεθνές επίπεδο, σε 4 ηπείρους.

Η γεύση της πρωτοπορίας εξαπλώνεται.