Νέα εποχή ανάπτυξης

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, όραμα και νέες επιχειρηματικές κινήσεις, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή με προοπτικές ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

√ Eπενδύουμε σε επέκταση εγκαταστάσεων

√  Προσθέτουμε νέες κατηγορίες κατεψυγμένων γευμάτων

√  Εισάγουμε νέα σειρά plantbased προϊόντων

√  Επεκτείνουμε την εξαγωγική δραστηριότητά μας

Έτσι, θα καλύπτουμε πλέον το σύνολο των αναγκών των επαγγελματιών, προσφέροντας προϊόντα για την διατροφή των καταναλωτών-πελατών τους, για κάθε ώρα της ημέρας, εκτός και εντός σπιτιού: Πρωινό, Σνακ, Γεύμα, Συνοδευτικά, Γλυκίσματα, Δείπνο. Kι όλα αυτά μέσα από τις δύο εταιρείες μας την «Ελληνικός Φούρνος» και την «Ελληνική Κουζίνα».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έχει καταφέρει να είναι μια εταιρεία-ηγέτης στο χώρο του food service και ειδικότερα στον τομέα της κατεψυγμένης ζύμης, δημιουργώντας προϊόντα που βραβεύονται και ξεχωρίζουν.
Παράγει μια πλούσια ποικιλία κωδικών, σε εννιά διαφορετικές κατηγορίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία. Aναλυτικά οι κατηγορίες  μας είναι: Κρουασάν, Μπριός, Κουρού, Σφολιάτες, Παραδοσιακά Χωριάτικα, Κουλούρια γεμιστά, Vegan, Aρτοποιήματα και Ζαχαροπλαστική.
Τιμά και αναδεικνύει την παράδοση, την ελληνική γη, τα απαράμιλλα προϊόντα της και επιλέγει πάντα μοναδικής ποιότητας υλικά.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ- ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ εμπνέεται από τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και σεβόμενη τις αρχές της μεσογειακής διατροφής, προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά και υψηλής διατροφικής αξίας γεύματα. Το μενού της αποτελείται από αγαπημένα εδέσματα, με κρέας, κιμά, λαδερά, λαχανικά κ.ά. όλα μαγειρεμένα χωρίς συντηρητικά και με αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Πρόσφατα προχώρησε στην παραγωγή Vegan και Plant Based προϊόντων δημιουργώντας τη νέα σειρά Planteatgr, για να ικανοποιήσει εκείνους τους καταναλωτές που είτε λόγω φιλοσοφίας ή προτίμησης, επιλέγουν μια πιο διαφορετική προσέγγιση στην διατροφή τους.

Tο παραπάνω γεγονός της συνεργασίας των δύο εταιριών, επικοινώνησε η εταιρία Μπρακόπουλος, για πρώτη φορά, σε μια 3ήμερη εκδήλωση γευσιγνωσίας, στο ξενοδοχείο Sofitel, στης 3-6 Μαρτίου 2023.